Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Δράση των συναγωνιστών μας στα μαρτυρικά Καλάβρυτα




Δράση στα Άγια χώματα των Καλαβρύτων πραγματοποίησαν προχθές ο συναγωνιστής βουλευτής Αιτωλ/νίας Κων/νος Μπαρμπαρούσης, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα” και υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Ρήγας, μαζί με ομάδα φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου.

Αφού το πρωί εκκλησιάστηκαν στην ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας, οι συναγωνιστές συναντήθηκαν εκεί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη για το νομό Αχαΐας συναγωνίστρια Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη, οποία τους ξενάγησε στην πόλη από την οποία κατάγεται και δραστηριοποιείται, τους ενημέρωσε για την πορεία της  Χρυσής Αυγής στα Καλάβρυτα και με κατοίκους της μαρτυρικής πόλης συζήτησαν τα προβλήματα του τόπου τους. Κατόπιν επισκέφτηκαν όλα τα χωριά της επαρχίας Καλαβρύτων (Πριόλιθο, Κλειτορία, Τριπόταμα κ.α.), όπου εκεί οι συναγωνιστές μοίρασαν την εφημερίδα μας καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια.  Η ανταπόκριση του κόσμου δεν μπορεί να περιγραφεί. Ο ενθουσιασμός και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τους συναγωνιστές, ήταν τόσο θερμές και εγκάρδιες, που ενδυνάμωνε συνεχώς τη θέλησή τους για τη συνέχιση του έργου.

Ο συναγωνιστής βουλευτής Κων/νος Μπαρμπαρούσης, διαβεβαίωσε το λαό των Καλαβρύτων πως οι σκευωρίες περί εμπλοκής του Λαϊκού Συνδέσμου με το ναζισμό έχουν καταπέσει, οι δε άθλιες συκοφαντίες περί οπλοστασίων και “εγκληματικών οργανώσεων”  έχουν καταρρεύσει. Ο κόσμος έχει πλέον καταλάβει ότι η μόνη δύναμη που θέλει και μπορεί να σώσει αυτόν τον τόπο, ακόμη και τώρα, είναι η Χρυσή Αυγή.


Παίρνοντας το λόγο ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, ευχαρίστησε τους Καλαβρυτινούς για την υποδοχή τους και εξέφρασε την θέλησή του να εργαστεί πολύ σκληρά για την τόσο παραμελημένη περιφέρεια που διεκδικεί και να φανεί άξιος της εμπιστοσύνης τους. Όπως χαρακτηριστικά είπε: “Η Χρυσή Αυγή ήρθε και απέδειξε ότι σε αντίθεση με τη λασπολογία των οπαδών του μνημονίου, όχι μόνο δεν εγκλημάτησε εναντίον κανενός, αντιθέτως υπήρξε και υπάρχει το μόνο κίνημα που έδειξε αγάπη για την Ελλάδα και για όσους θέλουν να λέγονται Έλληνες. Η μαρτυρική επαρχία των Καλαβρύτων δίνει το σύνθημα της νίκης, δίνει το μήνυμα ότι για μία ακόμη φορά είναι πρόθυμη να ξεκινήσει μία ακόμη επανάσταση και να διακηρύξει για μία ακόμη φορά ότι είναι έτοιμη να παλαίψει για την ελευθερία της με όποιο κόστος”.

Η συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη με τη σειρά της ευχαρίστησε τους συναγωνιστές για τον σεμνό φόρο τιμής προς την μαρτυρική πόλη, για το ενδιαφέρον και την ενημέρωση προς τα χωριά που επισκέφτηκαν και δεσμεύτηκε με τη σειρά της να φανεί κι αυτή αντάξια της εμπιστοσύνης απέναντι στο λαό των Καλαβρύτων και της Αχαΐας γενικότερα. Συγκεκριμένα είπε: “Σιχάθηκα να πατούν στα Ιερά χώματα των Καλαβρύτων υπηρέτες του μνημονίου και αριστερά δεκανίκια. Υπηρέτες του κεφαλαίου όπου με την υποστήριξη των διεφθαρμένων ΜΜΕ επιβιώνουν σε βάρος των Ελλήνων και εξακολουθούν με μηδαμινά ποσοστά να κυβερνούν αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για πάνω από 5000 αυτοκτονίες.  Η ώρα των εθνικιστών όμως  πλησιάζει.  Όχι γιατί ο καιρός και οι συνθήκες το ευνοούν, αλλά γιατί μέσα από τον αγνό αγώνα μας ενάντια στο σαθρό και διεφθαρμένο σύστημα των ανθελλήνων προδοτών, εμείς οι αγνοί Έλληνες εθνικιστές, με την εμπιστοσύνη των πατριωτών Ελλήνων, βγαίνουμε πάντα νικητές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου