Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ!!! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ-ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!




Πανικός και άτακτη υποχώρηση επικρατεί στα κυβερνητικά επιτελεία που πλέον δε βλέπουν μόνο τα ποσοστά τους να καταποντίζονται, αλλά και την επέλαση της "Ελληνικής Αυγής", χωρίς να κάνουν τίποτε άλλο από το να περιμένουν την ήττα τους.

Η εφημερίδα "Πατρίς" του Πύργου, η αρχαιότερη από τις εφημερίδες της Πελοποννήσου, στην ιστοσελίδα της (patrisnews.com) πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τίτλο "Το patrisnews στήνει... κάλπη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!"

Από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του φάνηκε η πρόθεση του λαού των νομών Ηλείας, Αχαΐας και Αιτωλ/νίας να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στις κλίκες του μνημονίου, στέλνοντας στο δεύτερο γύρο να μονομαχήσουν για την περιφέρεια τον Βασίλη Χατζηλάμπρου και τον δικό μας συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα και μάλιστα με παράσταση νίκης!

Μόλις φάνηκε μη αναστρέψιμο το κλίμα, αμέσως (και φανταστείτε με ποιου εντολή) το γκάλοπ αποσύρθηκε και δεν είναι δυνατή η εμφάνιση των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων.

Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν τόσο το κλίμα χάους, πανικού και φόβου που επικρατεί, όσο και την ενδυνάμωση  του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα"! 

Όπως δήλωσε και ο επικεφαλής του συνδυασμού, συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, "η Χρυσή Αυγή δε θα σταματήσει καθόλου να δίνει τον αγώνα της σε πόλεις και χωριά, σε καφενεία και σε σχολεία. Θα μεταφέρουμε ΠΑΝΤΟΥ με την φλόγα της ελληνικής μας καρδιάς τη φωνή της Χρυσής Αυγής, γιατί ο μόνος κριτής, ο τελικός κριτής θα είναι ο ίδιος ο Ελληνικός λαός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου