Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

Κυριολεκτικά πανικόβλητοι οι μαρξιστές μπροστά στην ολοένα και πιο μεγάλη απήχηση που έχουν οι ιδέες της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, οργανώνουν και ξαναοργανώνουν συζητήσεις για να βρουν τον τρόπο να σταματήσουν την εθνικιστική πλημμυρίδα. Να μια τέτοια εκδήλωση, που γίνεται αύριο από συριζαίους:

«Κύκλο συζητήσεων για διείσδυση του φασισμού στα σχολεία διοργανώνει το Στέκι Αλληλεγγύης Παλλήνης
Συνεχίζεται για δεύτερη Κυριακή ο κύκλος εκδηλώσεων-συζητήσεων, που διοργανώνει το Στέκι Αλληλεγγύης της Παλλήνης, με θέμα “Από ποιους δρόμους προσεγγίζει ο φασισμός τους μαθητές/τα παιδιά μας;”.
Συγκεκριμένα, στις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ, θα φιλοξενηθεί στο Στέκι Αλληλεγγύης της Παλλήνης 2η κατά σειρά συζήτηση, που αφορά τη διδασκαλία της Ιστορίας και πως αυτή βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν και να απορρίψουν το φασισμό . Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής Ιστορίας του ΑΠΘ Σπ. Μαρκέτος, ο Διδάκτορας Ιστορίας Κ. Παλούκης και ο Ιστορικός και Πρόεδρος Ζ’ ΕΛΜΕ Γ. Πλακίδας.».
Και βέβαια, το συμπέρασμα τέτοιων εκδηλώσεων, είναι ότι πρέπει να ενταθεί η μαρξιστική προπαγάνδα στα σχολεία. Συμφωνούμε απολύτως! Γιατί όσο περισσότερη προπαγάνδα κάνουν, τόσο περισσότεροι μαθητές έρχονται στην Χρυσή Αυγή, έστω κι από αντίδραση αρχικά, παραμένοντας όμως όταν γνωρίζουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μάχεται στ΄αλήθεια για το μέλλον τους, σε μια πατρίδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και ισχυρή που θα τους δίνει δυνατότητες εξέλιξης στην παραγωγική διαδικασία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου