Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Χρήστος Παππάς - Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Λαϊκού Συνδέσμου: “Τίποτε δεν χαρίζεται, τα πάντα κερδίζονται με Αγώνα και θυσίες”




Χρήστος Παππάς - Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Λαϊκού Συνδέσμου: “Τίποτε δεν χαρίζεται, τα πάντα κερδίζονται με Αγώνα και θυσίες” 



Ο Χρήστος Παππάς είναι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου και συνεχίζει την πολιτική του δραστηριότητα μέσα από τα κελιά των φυλακών του Καθεστώτος. Αναπληρωτές του στη βουλή την περίοδο αυτή είναι εναλλασόμενα οι συναγωνιστές Αρβανίτης, Κασιδιάρης, Ματθαιόπουλος και Παναγιώταρος.

Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή έφθασε η ακόλουθη πρόσκληση για τον συναγωνιστή Παππά:


Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην έκτακτη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας Αραβαντινού 5 (κτήριο επιμελητηρίου), την Δευτέρα 10 Φλεβάρη 2014 και ώρα 19.00 με θέμα τα εξοντωτικά και απαράδεκτα πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις σε βάρος των επιχειρήσεων της χώρας μας.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν  όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του νομού μας, γι’αυτό και παρακαλούμε για την συμμετοχή σας. Για να ενώσουμε την φωνή διαμαρτυρίας, με σκοπό την άμεση απόσυρση, για την σωτηρία των επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία
Για την Ο.Ε.Β.Ε Νομού Ιωαννίνων,

Ο Πρόεδρος, Χορέβας Σωτήριος
Ο Γεν. Γραμματέας, Μπουκουβάλας Χρήστος


Ως Βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ως Ηπειρώτης και επιπλέον έχοντας δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά επί μακρόν στην κοινωνία των Ιωαννίνων, απέστειλα στην ΟΕΒΕ Ιωαννίνων το ακόλουθο μήνυμα:

Προς Ο.Ε.Β.Ε  Ν.Ιωαννίνων
Υπ' όψιν
κ. Χορέβα
κ. Μπουκουβάλα
Φυλακές Κορυδαλλού, 5/2/2014
 
Αξιότιμοι κύριοι,
Ευχαριστώ θερμώς για την πρόσκλησή σας στην έκτακτη σύσκεψη της 10ης Φεβρουαρίου 2014 στην οποία δυστυχώς δεν θα ανταποκριθώ για προφανείς λόγους. Ο εμπορικός κόσμος βιώνει τα 4 τελευταία μνημονιακά-πέτρινα χρόνια μία εχθρική-εκδικητική αντιμετώπιση από τις κυβερνήσεις της εθνικής μειοδοσίας (Παπανδρέου-Παπαδήμος-Σαμαράς).

Οι κυβερνώντες πολιτικοί της κλεπτοκρατίας ουδεμία γνώση έχουν της πραγματικής ζωής και της πραγματικής οικονομίας. Οι πολιτικοί αυτοί προέρχονται στην πλειοψηφία τους από πολιτικά τζάκια και ποτέ δεν έχουν δουλέψει στην ζωή τους.
Η εφαρμογή των πολιτικών του μνημονίου με προθύμους πάντα τους στυγνούς τεχνοκράτες του ΥΠΟΙΚ αποτελούν πλέον βρόγχο όχι μόνο για τον εμπορικό κόσμο αλλά για έναν ολόκληρο λαό. Στον αγώνα σας εγώ προσωπικά, όχι μόνον ως μέλος του κλάδου σας (γνωστό ότι δραστηριοποιήθηκα εμπορικά στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τα Ιωάννινα επί 15ετία 1997-2012) αλλά και ως μέλος του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος της Χρυσής Αυγής θα βρίσκομαι στο πλευρό σας με όλες μου τις δυνάμεις.
Όλοι οι Έλληνες χωρίς διακρίσεις και συντεχνιακές αγκυλώσεις πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στα τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων και τους κλέφτες του μνημονίου. Τέλος, πεποίθησίς μου είναι ότι τίποτε δεν χαρίζεται, τα πάντα κερδίζονται με ΑΓΩΝΑ και ΘΥΣΙΕΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Πολιτικός Κρατούμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου