Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ομιλία των συναγωνιστών Ρήγα, Νικολακόπουλου, Κοκκότη, στα γραφεία της τοπικής μας

Την Κυριακή 23.02.2014 έγινε στα γραφεία της τοπικής μας στην Πάτρα,  η καθιερωμένη συγκέντρωση-ομιλία για τους φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου.  Ομιλητές ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Χρήστος Ρήγας, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη και ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Το λόγο πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα", συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, ο οποίος μετέφερε τον παλμό της περιφέρειας και την πορεία του συνδυασμού σ' αυτήν. Με μεγάλη ικανοποίηση ανέφερε ότι όπου πηγαίνουν αυτός και οι συναγωνιστές, τους υποδέχονται με μεγάλη χαρά και ανοιχτές αγκάλες. Η "Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα" συνεχίζει να προελαύνει και θα κάνει αισθητή την παρουσία της δυναμικά στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.Σχολίασε καυστικά τα στημένα γκάλοπ των διεφθαρμένων ΜΜΕ προτρέποντας τους φίλους συναγωνιστές "να κλείσουν τις τηλεοράσεις και να μην ακούν τίποτα από αυτά που σερβίρουν".




Ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος μίλησε για τα τελευταία γεγονότα που αφορούν τα χαλκευμένα κατηγορητήρια και τις παράνομες απόπειρες των επίορκων ανακριτριών να άρουν τις βουλευτικές ασυλίες και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζοντάς τα ως "μια κορυφαία πράξη συνταγματικής εκτροπής". Πιο συγκεκριμένα είπε: "Μας στήνουν αμέτρητα εμπόδια στο δρόμο μας, σε ένα σύστημα που καταρρέει. Η αντεθνική χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου προχωρά σε μια κορυφαία πράξη συνταγματικής εκτροπής . Χρησιμοποιεί επίορκους δικαστικούς σαν μαριονέτες και απαιτούν την άρση της ασυλίας της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή". 


Τέλος, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για το νομό Αχαΐας Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη, ανέφερε ότι οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες και οι κάθε λογής υποταγμένοι, ξύπνησαν στον κάθε Έλληνα την ελευθερία και τον εθνικισμό που έκρυβαν μέσα τους. Ότι πήγε άδικος ο κόπος τους με τις στημένες  δημοσκοπήσεις και τα δημοσιεύματα των φυλλάδων της διαπλοκής και τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Οι χρυσαυγίτες έχουν μάθει να προχωράνε με το κεφάλι ψηλά χωρίς να μοιρολογούν και  να υποτάσσονται σε κανένα και σε τίποτα παρά μόνο στη φωνή της αθάνατης Ελληνικής ψυχής. Κλείνοντας την ομιλία της η συναγωνίστρια είπε: "Το μόνο που έχω να πω στα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων είναι ότι ο Λαϊκός εθνικισμός θα θριαμβεύσει, διότι ούτε οι πολιτικές διώξεις, ούτε οι σφαίρες μπορούν να νικήσουν μια ιδέα για την οποία ο καιρός έχει φτάσει. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ"!    
  
Στο τέλος της εκδήλωσης, οι συναγωνιστές έψαλλαν δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο.




Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
ΓΟΥΝΑΡΗ 54
τηλ. 6948550798
ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00-22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου