Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Βάζεις υποψηφιότητα για περιφερειάρχης με τη Χρυσή Αυγή; Πάρε μια ΕΔΕ για να μάθεις...

Τελικά ως φαίνεται εάν κατέβεις υποψήφιος με νόμιμο κόμμα που δεν είναι της αρεσκείας του Συστήματος περνάς από ΕΔΕ.



Έτσι, ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για τον αστυνομικό που κατεβαίνει υποψήφιος για την περιφέρεια Κρήτης με τη Χρυσή Αυγή και μίλησε χθες σε εκδήλωση του κόμματος στη Χερσόνησο του Ηρακλείου.


Ο υποψήφιος περιφερειάρχης στην Κρήτη με το κόμμα της Χρυσής Αυγής και εν ενεργεία αστυνομικός, Γιώργος Σπυρόπουλος, με καταγωγή από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, ήταν στην προσωπική φρουρά του βουλευτή Αχαΐας του Λαϊκού Συνδέσμου, Μιχαήλ Αρβανίτη.


Μετά την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, για την απομάκρυνση των αστυνομικών από την προσωπική ασφάλεια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο εν ενεργεία αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος τοποθετήθηκε ξανά στην οργανική του θέση.


Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί που θέτουν υποψηφιότητα στις αυτοδιοίκητες εκλογές, αν δεν έχουν το βαθμό του ανθυπαστυνόμου και πάνω, δεν χρειάζεται να παραιτηθούν, όπως και στην περίπτωση του Γ. Σπυρόπουλου. 

Προφανώς όμως αν δεν κατεβαίνουν υποψήφιοι με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κινδυνεύουν το λιγοτερο με ΕΔΕ, αν όχι με καταδίκη στα κάτεργα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται σχετικά το τηλεοπτικό υλικό από την εκδήλωση θα υποβληθεί και στην Eισαγγελία για ποινική αξιολόγηση!

Σας παραθέτουμε ευθύς το περίφημο τηλεοπτικό υλικό του Γιώργου Σπυρόπουλου, ο οποίος δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να μιλήσει για τα αυτονόητα, υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης για την Χρυσή Αυγή για να κρίνετε μόνοι σας πριν από την… Εισαγγελία για το «ποινικά κολάσιμο» της πράξης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου