Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Η κοπή της πίτας της Τ.Ο. Αιγίου

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με έντονη χιουμοριστική διάθεση, χθες βράδυ οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου από την Τ.Ο. Αιγίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. 


Παρόντες ήταν οι συναγωνιστές βουλευτές Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτης, Αιτωλ/νίας Κων/νος Μπαρμπαρούσης και Β' Θεσσαλονίκης Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Χρήστος Ρήγας, η υποψήφια αντιπεριφεριάρχης για το νομό Αχαΐας Γεωργία (Γιούλη) Κοκκότη και, φυσικά, ο οικοδεσπότης και υπεύθυνος της τοπικής Αιγίου, συναγωνιστής Βασίλης Μερτής.

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στις ομιλίες τους οι συναγωνιστές βουλευτές ευχήθηκαν μία καλή και δημιουργική χρονιά για τους αγώνες της Χρυσής Αυγής, για τη δικαίωση του Αρχηγού και των προφυλακισμένων συναγωνιστών μας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους συναγωνιστές υποψήφιους για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Χρήστο Ρήγα και Γιούλη Κοκκότη.

  
Δεν παρέλειψαν να στηλιτεύσουν και να κατακρίνουν  για τη στάση του τον υπουργό Χρυσοχοΐδη και τα "μαύρα κοράκια" του. Ιδιαιτέρως ο συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος επεσήμανε στην ομιλία του για το δρόμο "καρμανιόλα" του Αιγίου στο ύψος της Παναγοπούλας, ότι "υπάρχει τόσο χάλια οδικό δίκτυο κι όμως ο Έλληνας το χρυσοπληρώνει με διόδια-φωτιά".
 


Ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης, για μια ακόμη φορά, "υποσχέθηκε" ότι μόλις η Χρυσή Αυγή έρθει στην εξουσία, θα φτιάξει το οδικό δίκτυο επανιδρύοντας... τις ΜΟΜΑ και επανδρώνοντάς τις με όλους αυτούς τους μεγαλοεργολάβους και τα τσιράκια τους που τόσα χρόνια κατέτρωγαν την Ελληνική περιουσία. 


Ο συναγωνιστής Κων/νος Μπαρμπαρούσης για μία ακόμη φορά έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στην υποψηφιότητα του Χρήστου Ρήγα, χαρακτηρίζοντάς τον τον πιο κατάληλο άνθρωπο για την Δυτική Ελλάδα, αφού γνωρίζει τα προβλήματα τόσο της Αιτωλ/νίας λόγω καταγωγής, της Αχαΐας αφού είναι και υπεύθυνος στην Τ.Ο. Πάτρας, αλλά και της Ηλείας, αφού έχει ένα πολύ καλό δίκτυο συνεργατών εκεί.


Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, πλέον με διαφορετικό αέρα τόνισε ότι η πλάστιγγα στη Δυτική Ελλάδα ολοένα και γέρνει προς το μέρος της "Ελληνικής Αυγής", ολοένα ο κόσμος εμπιστεύεται τη Χρυσή Αυγή και δεν έκρυψε το θαυμασμό και τη συγκίνησή του στην ανταπόκριση των κατοίκων της Αιγιάλειας, οι οποίοι νωρίτερα το μεσημέρι στην κυριολεξία αγκάλιασαν αυτόν και τους συναγωνιστές που στα πλαίσια δράσης της τοπικής τους επισκεύτηκαν και συζήτησαν μαζί τα προβλήματά τους. 

 
Η συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη, δήλωσε ότι ο συνδυασμός "Ελληνική Αυγή για τη Δυτ. Ελλάδα" είναι "απόλυτα έτοιμος και ατσαλωμένος προκειμένου να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την περιφέρεια, σε αντίθεση με τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες που υλοποιούσαν τα σχέδια των αφεντικών τους"


Τέλος, ο συναγωνιστής Βασίλης Μερτής, ευχαρίστησε εκ μέρους των συναγωνιστών του Αιγίου, για την ανταπόκριση και την τιμή που έκαναν οι συναγωνιστές βουλευτές και οι υποψήφιοι της περιφέρειας για την εκδήλωση της τοπικής, ευχήθηκε κάθε καλύτερο γι αυτούς και τις οικογένειές τους και υποσχέθηκε πιο δυνατούς αγώνες για τη Χρυσή Αυγή στην Αιγιάλεια αλλά και την Αχαΐα.


Στο τέλος της εκδήλωσης, δυνατά όσο ποτέ και για να ακουστεί σε όλο το Αίγιο, οι συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό μας ύμνο.


 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου