Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Σχετικά με την "επίθεση" της Χρυσής Αυγής στο στέκι Madriguera στην Πάτρα...




Η Τ.Ο. Πάτρας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που ενοχοποιεί τα μέλη μας για συνθήματα που εγράφησαν από αγνώστους στον εξωτερικό τοίχο του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου «στέκι Madriguera».

Η τοπική οργάνωση του κόμματός μας δαπανά το χρόνο της για κοινωνικό έργο, αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη της μεταξύ των Ελλήνων και με ενημέρωση του λαού για την καταστροφική συγκυβέρνηση  που οδηγεί την πατρίδα μας στην ένδεια και την εθνική υποταγή. 

Ο χρόνος μας λοιπόν είναι πολύτιμος για να τον σπαταλήσουμε αναγράφοντας συνθήματα σε τοίχους … άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από την εμφάνιση δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων, που βεβηλώνουν χωρίς αιδώ οι επονομαζόμενοι «γνωστοί άγνωστοι».

Όσο για τον ισχυρισμό σας ότι οι αυτοδιαχειριζόμενοι χώροι αποτελούν κοιτίδες πολιτισμού, τότε μετά τη βεβήλωση του χώρου σας, που όπως ισχυρίζεστε αποτελεί μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Πολιτισμού καταγγέλλοντας το συμβάν, όπως και στο Τμήμα Ασφαλείας Πατρών για τα συγκεκριμένα άτομα που αντιληφθήκατε ότι είναι μέλη της Τ.Ο. Πατρών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...


ΠΑΤΡΑ, 30/1/2014                         

Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Γούναρη 54
6948550798


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου