Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Γελοιοποίηση Ψαρρά: Τον Κασιδιάρη είδε κάτω από την στολή της Κου Κλουξ Κλαν…


Γελοιοποίηση Ψαρρά: Τον Κασιδιάρη είδε κάτω από την στολή της Κου Κλουξ Κλαν…

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Ψαρρά. Ένας σεσημασμένος ανθέλληνας, ο οποίος έχει την δική του συμμετοχή στην σκευωρία του συστήματος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με το περιβόητο «καταστατικό» που ανακάλυψε και το οποίο κοσμεί το πόρισμα Βουρλιώτη. Πάντοτε, όταν του δίνεται η ευκαιρία, κάτι έχει να πει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακόμη και σε κείμενά του για άλλα ζητήματα.

Την Τετάρτη αρθρογραφώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» (γνωστή και ως εφημερίδα των φωτομοντάζ) για το θέμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου και της προσπάθειας διακωμώδησης της Ορθοδοξίας, προσπαθώντας –όπως ήταν φυσικό γι αυτόν- να τον υπερασπιστεί δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει άλλη μια αναφορά στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συγκεκριμένα, ο Ψαρράς έγραψε ότι «Ακόμα κι ο Κασιδιάρης ντύθηκε μέλος της προσφιλούς του Κου Κλουξ Κλαν για να διασκεδάσει στο πάρτι των Ταγμάτων Εφόδου».

Μέχρι τώρα ξέραμε τον Ψαρρά ως εθνομηδενιστή, φιλοσιωνιστή, συμπαραστάτη του Μαζιώτη και άλλα συναφή. Τώρα, βλέπουμε ότι διαθέτει και μάτια με… ακτίνες Χ, καθώς μπόρεσε να διαπιστώσει ότι κάτω από την στολή της Κου Κλουξ Κλαν σ΄ένα πάρτι «βρισκόταν» ο ίδιος ο Κασιδιάρης…

Και όμως, αυτός ο φανατικός πολέμιος των Εθνικών μας συμφερόντων, ο αρνούμενος να καταδικάσει την κόκκινη τρομοκρατία, ο συκοφάντης ενός Λαοφιλούς Πολιτικού Κινήματος, αντί να τον στείλουν σε κάποιον νευρολόγο ή ψυχίατρο, με τις τέτοιους είδους «μαντικές» ικανότητες, κάθονται και παίρνουν στα σοβαρά τις «αποκαλύψεις» του. Επ΄ευκαιρία, και επειδή δεν πήραμε χαμπάρι αν τελικά απάντησε, διατυπώνουμε ξανά την απορία μας αν αληθεύει η καταγγελία πρώην συναδέλφου του ότι παρότι ήταν γραμμένος στο ταμείο ανεργίας της ΕΣΗΕΑ δούλευε κανονικά στην φυλλάδα που τον φιλοξενεί τώρα.

Τελειώνοντας, αυτό που έχουμε να πούμε σχολιάζοντας τα γραφόμενά του, «ότι συνήθως ο καρναβαλιστής επιλέγει να μεταμφιεστεί σε κάποιον που αγαπά ή θαυμάζει κρυφά», είναι ότι αν ισχύει αυτό φανταζόμαστε πολύ καλά τι θα ντυνόταν ο ίδιος σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου