Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Το ψευτορωμαίικο του ευρώ, οι υποτακτικοί των τοκογλύφων και η Χρυσή Αυγή


Το ψευτορωμαίικο του ευρώ, οι υποτακτικοί των τοκογλύφων και η Χρυσή Αυγή

Στηριγμένη σε μια τεράστια απάτη, την απάτη του ευρώ, στηρίχτηκε η προπαγάνδα του αντεθνικού Καθεστώτος και των κομματικών συμμοριών που έχουν λεηλατήσει τη χώρα για χρονικό διάστημα πλέον της δεκαετίας. Η είσοδος της Ελλάδος στο ευρώ υπήρξε αναμφισβήτητα μια υπόθεση την οποία η καθεστηκυία άρχουσα πολιτική και οικονομική νομενκλατούρα παρουσίασε ως το μέγιστο των «επιτευγμάτων» της.
Τούτο άλλωστε το «επίτευγμα» υπήρξε η αφορμή για να ξεκινήσει η επικοινωνιακή γελοιότητα, προς εσωτερική κατανάλωση, της «ισχυρής Ελλάδας». Οι κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή στήριξαν εκεί ακριβώς τα πολιτικά και εθνικά τους εγκλήματα, εισάγοντας για τα καλά την Πατρίδα και το Λαό μας στη νέα εποχή. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα μόνον έτη ώστε ο τεχνηέντως δημιουργηθείς και ποικιλοτρόπως προβληθείς μύθος του ευρώ, να καταρρεύσει με πάταγο, βυθίζοντας τον Ελληνικό Λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Οι πολιτικοί απατεώνες που εξουσίαζαν και εξουσιάζουν τον τόπο, μεθυσμένοι από τις μίζες και τα σκάνδαλα τεσσάρων δεκαετιών, είδαν το ευρώ ως το άρμα μέσω του οποίου θα συνέχιζαν την αδιανόητη καταλήστευση της δημόσιας περιουσίας και του ιδρώτα των Ελλήνων εργαζομένων. Τις συνέπειες, για τις οποίες η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε τον Ελληνικό Λαό ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, τις βίωσαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με την προδοτική προσφυγή της Ελλάδος στο μηχανισμό στήριξης των τοκογλύφων του ΔΝΤ και της Τρόικα, κατόπιν συνειδητής και προσχεδιασμένης απόφασης της κυβέρνησης Παπανδρέου, την οποία ακολουθεί κατά γράμμα και η κυβέρνηση Σαμαρά.
Μόλις σήμερα, το περιοδικό the Economist κάνει έναν απολογισμό για τα κράτη, από την εισαγωγή τους στο ενιαίο νόμισμα. «Όταν το ενιαίο νόμισμα της Ευρώπης γεννήθηκε το 1999, κανείς δεν περίμενε αυτά τα 4 δύσκολα χρόνια. Από τα πακέτα διάσωσης της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Κύπρου το 2010, έχουμε πάει σε σκληρή λιτότητα, οικονομική αναταραχή και πολιτική αστάθεια στην ευρωζώνη. Αν και η Ιρλανδία βγήκε από το προγράμματα διάσωσης, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Κύπρος είναι πιθανό να χρειαστούν και νέα πακέτα. Παράλληλα, η πίστη της Γερμανίας στο ευρώ παραμένει ισχυρή, αν και αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι έχει ωφεληθεί αρκετά από το ενιαίο νόμισμα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Παραθέτει μάλιστα και γράφημα με την μεταβολή του κατά κεφαλήν ΑΕΠ, όπου και καταδεικνύεται πως υψηλά κέρδη από το ενιαίο νόμισμα είχαν χώρες όπως η Γερμανία και η Φινλανδία, με αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος πάνω από 20%. Για την δυστυχή Πατρίδα μας και τον σκληρά δοκιμαζόμενο Λαό μας, το ευρώ οδήγησε σε μια αύξηση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ κατά μόλις 2% περίπου. Αυτή ήταν η «ισχυρή Ελλάδα» που υπόσχονταν οι απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου, αυξάνοντας τις προσωπικές τους περιουσίες και εκείνες της ολιγαρχίας του πλούτου που τους προωθεί και τους στηρίζει. Στην αντίπερα όχθη, ισοπεδώθηκε η βιομηχανική και αγροτική παραγωγή, οι μικρές επιχειρήσεις τσακίστηκαν, θέσεις εργασίας εξανεμίστηκαν και η ανεργία έμεινε ο αδιαφιλονίκητος απότοκος των αντεθνικών επιλογών των κομματικών συμμοριών της αριστεράς και της δεξιάς.
Και το δυστυχέστερο για την Πατρίδα και το Λαό είναι το γεγονός πως στην απάτη του ευρώ επιμένει και σήμερα η πολιτική συμμορία που κυβερνά τυραννικά με την αρωγή των τραπεζιτών και των δημοσιογραφικών τους λακέδων, ενώ συνάμα επιχειρεί να πείσει τους Έλληνες πως η χώρα σώθηκε και η ανάπτυξη έρχεται! Βεβαίως οι αμέτρητες και δυσβάσταχτες για τα λαϊκά στρώματα θυσίες δεν έχουν τελειωμό και δεν θα έχουν όσο η Τυραννία των διεφθαρμένων εξακολουθεί να υφίσταται και να διοικεί την Πατρίδα.
Η Χρυσή Αυγή έχει εκφρασθεί επί του ζητήματος με μια εμπνευσμένη και φλογερή ομιλία του Αρχηγού μας, ο οποίος από τη Βουλή είχε διακηρύξει προς τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους, πως στο δίλλημα «ευρώ ή Ελλάδα», εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής απαντούμε ανεπιφύλακτα: Ελλάδα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου