Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Τάδε έφη η χούντα του Μνημονίου: «αντιδημοκρατικό κόμμα η Χρυσή Αυγή»


Τάδε έφη η χούντα του Μνημονίου: «αντιδημοκρατικό κόμμα η Χρυσή Αυγή»

Τις επικύψεις στο Μπαρόζο και τους εκπροσώπους των ευρωπαίων τοκογλύφων διαδέχθηκε η ρητορική μίσους του θλιβερού ανδρείκελου των ξένων, Α. Σαμαρά, προς ικανοποίηση των αφεντικών του. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η χθεσινή του δήλωση πως η Χρυσή Αυγή είναι «αντιδημοκρατικό κόμμα».

Η συγκεκριμένη βεβαίως δήλωση, αποτελεί επί της ουσίας τη συντριβή της προπαγάνδας της Χούντας του Μνημονίου και των συνεταίρων της αριστερής συνενοχής, οι οποίοι επί μήνες αγωνίζονται απεγνωσμένα να πείσουν πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Η δήλωση Σαμαρά αποδεικνύει πως ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει την άθλια προπαγάνδα συκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, η οποία και εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου και την παρασυναγωγή της Συγγρού και θέλει τους πολιτικούς λακέδες του αντισυνταγματικού τόξου και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα να χρησιμοποιούν τους όρους «ναζιστικό μόρφωμα» και «εγκληματική οργάνωση» προς εξαπάτηση του εκλογικού σώματος και του συνόλου του Ελληνικού Λαού. Καθώς φαίνεται, ο υποτακτικός των διεθνών τοκογλύφων αρχίζει να συνειδητοποιεί πως τα ψεύδη και η εκστρατεία λάσπης έπεσαν στο κενό, ο Λαός μας γύρισε την πλάτη στους εμπνευστές αυτής της αθλιότητας.

Εις ότι αφορά τον χαρακτηρισμό «αντιδημοκρατικό», είναι γεγονός πως αποτελεί Τιμή για τους Έλληνες Εθνικιστές, διότι εκστομίζεται από τον πρόεδρο της Χούντας του Μνημονίου. Μιας αντεθνικής Χούντας η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και προχωρά κατ' απαίτηση ξένων κέντρων εξουσίας στην παράνομη και αντισυνταγματική πολιτική δίωξη του Αρχηγού, βουλευτών, στελεχών και μελών ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος το οποίο ψηφίστηκε από 500.000 Έλληνες. Μιας αντεθνικής Χούντας η οποία απαγορεύει στον Αρχηγό και δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ασκήσουν από τη Βουλή τα συνταγματικά κατοχυρωμένα βουλευτικά τους καθήκοντα!

Οι «δημοκράτες» του αντισυνταγματικού τόξου, οι οποίοι ψηφίζουν νομοσχέδια σε μια παράνομη Βουλή των 297 βουλευτών, χαρακτηρίζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα «αντιδημοκρατικό». Προφανώς μας θέλουν τόσο «δημοκράτες» ώστε να λαμβάνουμε κι εμείς εντολές από τοκογλύφους, σιωνιστικές οργανώσεις και πρεσβείες ξένων κρατών, να παίρνουμε μίζες από πολυεθνικές, να κατακλέβουμε τα δημόσια ταμεία, να εξαπατούμε το Λαό μας. Επειδή λοιπόν χρησιμοποιούν αυτά ακριβώς ως μονάδα μέτρησης της «δημοκρατικότητας», το μόνο που δυνάμεθα να τους υποσχεθούμε είναι πως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να γίνουμε «δημοκράτες» όπως εκείνοι!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου