Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

FRAU MERKEL ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ: "VERBOTEN" ΣΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


samaras3

Μετά από ερώτηση που απηύθυνε στην κυβέρνηση της φράου Μέρκελ το «αδερφό» του ΣΥΡΙΖΑ κόμμα των νοσταλγών της Στάζι και του τείχους (Die Linke), «για την αντιμετώπιση των προσφύγων στην ΕΕ και προπαντός από τις ελληνικές αρχές, η φράου βρήκε την ευκαιρία να «συμβουλέψει» την κατοχική κυβέρνηση των εν Αθήναις ανδρεικέλων της.

1133295-3-thumb-large
Η επερώτηση του Κόμματος της Αριστεράς βασίζεται σε έρευνα της γερμανικής «ανθρωπιστικής» (ΜΚΟ φυσικά…) οργάνωσης PRO ASYL για «συστηματικές άτυπες επαναπροωθήσεις» (push-backs) προσφύγων στην Τουρκία από τις ελληνικές συνοριακές αρχές. Η πρακτική αυτή εντός της ελληνικής επικράτειας στο Αιγαίο και στον Έβρο χαρακτηρίζεται ως… παράνομη επειδή δεν δίνει στους πρόσφυγες τη δυνατότητα πρόσβασης σε διαδικασίες χορήγησης ασύλου. Στην απάντηση της η γερμανική κυβέρνηση δηλώνει ότι είναι ενήμερη για το γεγονός ότι η FRONTEX έχει απευθυνθεί στις ελληνικές αρχές για πιθανές «παράνομες» επαναπροωθήσεις προσφύγων και τονίζει ότι, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρούνται οι σχετικές προβλέψεις του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Σύμβαση της Γενεύης για το Καθεστώς των Προσφύγων «και ιδίως η αρχή της μη επαναπροώθησης» (non-refoulement). 
1__ar
Με άλλα λόγια, η απέλαση λαθρομεταναστών επιτρέπεται από τις αρχές κατοχής της πατρίδας μας, μόνον αφότου έχει προηγηθεί αρνητική απόφαση κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας χορήγησης ασύλου. Δηλαδή, «μετά από 40 χρόνια τούρκικα», που λέει κι ο λαός μας…
Οπότε, να αναμένουμε άμεση συμμόρφωση των ανδρεικέλων και νέα λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου