Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ζητείται αντίπαλος: Όχι Παπαδημούλη στον Τσίπρα για τον Δήμο Αθηναίων

 
Ζητείται αντίπαλος: Όχι Παπαδημούλη στον Τσίπρα για τον  Δήμο Αθηναίων


Κανένας πολιτικάντης του "συνταγματικού τόξου" δεν θέλει να υποστεί την πανωλεθρία από την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα"

Η υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Αθηναίων και ο διαφαινόμενος θρίαμβος έχουν προκαλέσει πανικό στα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου που ψάχνουν εναγωνίως το θύμα που θα χάσει πανηγυρικά από τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά" με ένα πελώριο «ΟΧΙ» απάντησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για κάθοδο του ως υποψηφίου στην Αθήνα. Ο επί σειρά ετών ευρωβουλευτής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  θεωρεί  ότι μπορεί να διαδραματίσει κεντρικό πολιτικό ρόλο όχι μόνο σε ενδεχόμενη κυβέρνηση του κόμματος του, αλλά και στην επόμενη μέρα μετά τον Τσίπρα.

Βέβαια, όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτία, καθώς η θέση του δημάρχου των Αθηνών είναι κομβικής σημασίας για κάθε κόμμα και δη για τον Σύριζα που θα ήθελε να περάσει ένα μήνυμα υπεροχής. Όπως λέγεται στην  Κουμουνδούρου έχουν αρχίσει  να ακούγονται διάφορα περίεργα ότι "αν δεν τα καταφέρει τώρα ο αντιμνημονιακός  Αλέξης, θα δούμε τι θα κάνουμε".

Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για τους Αθηναίους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να ανακόψουν την πορεία της Χρυσής Αυγής προς το δημαρχιακό μέγαρο Αθηνών. Το επαναλαμβάνουμε για ακόμη μια μια φορά, αν και το ξέρουν ήδη: Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο παντού και σύντομα όλοι οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου