Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ… ΠΑΙΔΙ!

950217

Γράφει ο Αντίοχος.
 
Μέσα στο πλήρες αδιέξοδο και τις συνθήκες κατάρρευσης σε ολόκληρη την Ελλάδα, η ηγεσία της ΝΔ έχει να αντιμετωπίσει και το τεράστιο πολιτικό πρόβλημα της υποψηφιότητας για τον δήμο της Αθήνας. Κι αφού εισέπραξε τις πρώτες αρνήσεις από τους «πρωτοκλασάτους» της, φαίνεται πως γίνεται επανάληψη των προτάσεων, αλλά και των… αρνήσεων. Ο καθένας βρίσκει κι από μία δικαιολογία για να γλιτώσει τη βέβαιη ήττα από τον σίγουρο αυριανό δήμαρχο Ηλία Κασιδιάρη. Ακόμα και τις πιο φτηνές. Έτσι, μετά τον Δένδια, που έχει… "έργο να κάνει στο υπουργείο του και δε μπορεί να το παρατήσει στη μέση" και τον Μακοβορίδη που "δεν ενδιαφέρεται", ιδού τι δικαιολογία βρήκε ο θρυλικός «μπουμπούκος» για να φυγομαχήσει (από το καθεστωτικό «Βήμα»): 
 
και το «όχι» του Άδωνη
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Τώρα που περιμένω και δεύτερο παιδί να τρέχω για δήμαρχος;». Αυτά έλεγε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης στον σύμβουλό του κ. Αθ. Πλεύρη το βράδυ του Σαββάτου όταν πήγαν να δειπνήσουν στο «Prime Grill» στο Νέο Ψυχικό…».

(ΥΓ) 1: Για δήμαρχος δε μπορεί να τρέχει, όμως από κανάλι σε κανάλι μπορεί!
  (ΥΓ) 2: Τι πάει να πει «περιμένω και δεύτερο παιδί»; Άραγε, ο ίδιος θα το… κάνει;
  (ΥΓ) 3: Έχει γούστο να μας πει κι ότι είναι… ολίγον έγκυος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου