Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης μαζί με ομάδα συναγωνιστών σε εκδήλωση της Τ.Ο. Αιγίου στις Καμάρες.




Σε εκδήλωση φίλων και οπαδών του Λαϊκού Συνδέσμου, που διοργάνωνε η Τ.Ο. Αιγίου στις Καμάρες,  βρέθηκαν ο βουλευτής Αχαΐας κ. Μιχάλης Αρβανίτης και υποψήφιοι συναγωνιστές με το συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα”. 

 Ο κόσμος υποδέχτηκε τους συναγωνιστές με μεγάλη χαρά και αμέσως τους πλαισίωσαν, προκειμένου να ακούσουν δια στόματος των, για όλα αυτά που έγιναν, αλλά και που θα γίνουν από τη Χρυσή Αυγή ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
Την ομιλία ξεκίνησε πρώτος ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αιγίου, συναγωνιστής Βασίλης Μερτής όπου αναφέρθηκε κυρίως σε ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιφέρεια της επαρχίας Αιγιαλείας, μετά η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για το νομό Αχαΐας, Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη, όπου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Αχαΐας και στις λύσεις που προτίθεται να δώσει με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Χρήστος Ρήγας.

Τέλος, ο συναγωνιστής βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης ο οποίος με τον γνωστό πύρινο λόγο του, ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σχετικά με την τεράστια αποκάλυψη που ξεκίνησε με το βίντεο Μπαλτάκου και τις στημένες διώξεις που δέχεται το εθνικιστικό μας κίνημα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κόσμος απόλαυσε την παρέα των συναγωνιστών μας και τους αγκάλιασε με τα ζεστά τους λόγια λέγοντάς τους ότι ο λαός της Αιγιάλειας, αλλά και όλος ο ελληνικός λαός θα είναι στο πλευρό τους, γιατί είναι το μόνο αγνό πατριωτικό κίνημα που πραγματικά νοιάζεται για την Πατρίδα και που γι αυτό αδίκως διώκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου