Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Μήνυμα των υποψηφίων Περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη με την "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα" για το Άγιο Πάθος.




Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

   Για μία ακόμη χρονιά, οι εχθροί της αγάπης “νίπτουν τας χείρας των” για να  ξανασταυρώσουν μαζί με τον Άνθρωπο, τις ανώτερες ιδέες που ο Κύριος μας έδωσε με την ένδοξο Ανάστασή του. Ιδέες όπως της σιωπής απέναντι στους εβραίους που επέλεξαν το θηρίο παρά τον Δημιουργό, την απαξίωση απέναντι στο θάνατο, περιφρονώντας τον κοινωνικό δήμιο, τον άφρονα λανθάνων νου των “σοφών” που κρίνουν και αποφασίζουν την εξόντωση του Αγαθού. Ο κάθε ένας από εμάς έχει να τσακίσει από μέσα του έναν Ηρώδη, έναν Πιλάτο κι έναν εβραίο πριν πορευτεί με καθαρή ψύχη και όχι με πλυμένα χέρια στην οδό της Αρετής.

   Η Ανάσταση του Έθνους θα λάβει Άγιο Φως μέσα από τα Κελιά της Τιμής ,όπου οι νέοι Ιούδες παρέδωσαν τον Έλληνα στον ζυγό των άνομων έχθρων της οικουμένης, εκείνων των ιδίων που σταύρωσαν τον Λυτρωτή. Το αίμα της θυσίας του Μάνου και του Γιώργου, αλλά και όλων των αδικοχαμένων συνελλήνων μας, πότισε τις ελληνικές ψυχές με όνειδος, δίψα για εκδίκηση, αλλά και με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον της Πατρίδας. Και αν αύριο θα υπάρχει ακόμα Ελλάδα αυτό θα το χρωστάνε σε λαμπρών αγωνιστών παιδιά.


ΚΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑ



ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΡΗΓΑΣ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας


 _ . _

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες,

   Ας είναι ημέρα ταφής του ανθρωπίνου εγωισμού, της απληστίας, της ανομίας, αλλά και ημέρα ταφής του ιδίου του θανάτου και των εχθρών του Θεού που θα επιλέξουν την άρνηση Του.  Ακολουθεί  όμως Ζωή Αναστάσιμη του Ανώτερου Ανθρώπου η θέωση το πέρασμα του νέου Αδάμ στην Ουράνια Βασιλεία . Πάσχα, Έξοδος, Θυσία Ιερή, Αίμα, Τιμή, για αθάνατα προαιώνια ιδανικά, ανέσπερες αξίες. Το Έθνος μας δεν χρειάζεται Πιλάτους, ούτε Καγιάφες για να πορευτεί. Χρειάζεται  Έλληνες για να αναστηθεί, να αναδομηθεί και να πορεύεται αιώνια σε πνευματικές Αξίες ηθικής Ζωής.


Καλή Ανάσταση Ιησού Χριστού. Καλή Ανάσταση του Ελληνικού Έθνους.



ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΡΕΤΗ (ΓΙΟΥΛΗ) ΚΟΚΚΟΤΗ

Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης

Δυτικής Ελλάδας για το νομό Αχαΐας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου