Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Aπό τη δράση της τοπικής μας: Ομιλία στα γραφεία της τοπικής από τους συναγωνιστές Χρήστο Ρήγα και Ανδρέα Νικολακόπουλο




Την Κυριακή 06 Απριλίου 2014 και στις 19:00, στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας,  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συγκέντρωση-ομιλία των συναγωνιστών προς τους φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής με κεντρικό θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με την «Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα», συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, ο οποίος μαζί με τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επερχόμενες εκλογές. Στο θέμα όμως που επικεντρώθηκε, ήταν στο βίντεο Μπαλτάκου και στον ανίερο πόλεμο που συνεχίζεται αδιαλείπτως εναντίον του εθνικιστικού κινήματος. Επίσης, αναφέρθηκε και στο “λογιστικό τρυκ” του πλεονάσματος, όσο και στην περίφημη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.


Εν συνεχεία, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος, που μίλησε για την άνοδο των εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη και στην κατασυκοφάντηση  της πατρίδας μας από τους γνωστούς κύκλους των Βρυξελλών. Με στοιχεία παρουσίασε την ανοδική πορεία του κόμματός μας και για τις προοπτικές του στη νέα Ευρώπη. Υποστήριξε ότι με την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα, προσπαθούν να αποφύγουν τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης. Θέλουν την Ελλάδα, την Ιταλία και  την Ισπανία, να είναι οι μόνες χώρες που θα συνεχίσουν να επωμίζονται το βάρος της υποδοχής και διαχείρισης των λαθρομεταναστών.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι η τοπικής μας θα συνεχίσει να διανέμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και αυτή την Κυριακή, στα γραφεία της, οδό Γούναρη 54.   

Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
Γούναρη 54
τηλ. 6948550798

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου