Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Το μήνυμα της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας-Αρετής (Γιούλη) Κοκκότη για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα




Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες,

Σήμερα ξεκινάει η εβδομάδα των Παθών του Κυρίου μας, αλλά και η εβδομάδα μετανοίας και περισυλλογής για μας τους ανθρώπους. Σε μία εποχή που προσεγγίζεται η ηθική κατάπτωση και η σήψη, ας σταθούμε σαν άξια τέκνα του Κυρίου μας, αγωνιζόμενοι για την αλήθεια, αντιστεκόμενοι σε κείνους που Τον σταύρωσαν και σταυρώνουν κάθε μέρα τον Ελληνικό λαό και την πίστη του. 

Ο Κύριος μας έδωσε το είναι Του, το αίμα Του, ταπεινώθηκε, πόνεσε για εμάς τους ανθρώπους, δείχνοντας έτσι την απέραντη αγάπη Του. 

Η Παναγία μας, η μητέρα όλων, στεκόταν εκεί, στον τόπο του μαρτυρίου κοιτώντας το γιό της να σταυρώνεται. Η Παναγία μας που με την απέραντη αγάπη της σκεπάζει την πατρίδα μας και που στην εικόνα της ορκίστηκαν οι ήρωές μας για τη λευτεριά. Σ’ αυτά τα ιερά χώματα χύθηκε πολύ αθώο αίμα υπέρ πίστεως και πατρίδος. Όμως Πάσχα σημαίνει «πέρασμα», από το θάνατο στη ζωή. Ας αναλογιστούμε λοιπόν όλοι μας τις ευθύνες μας ως προς την πατρίδα μας που κρατάει την Ορθοδοξία τόσα χρόνια ζωντανή. Να θυμόμαστε ότι ο Κύριός μας έχει μία τεράστια αγκαλιά για όλους. Με προσευχή, πίστη, υπομονή και επιμονή, ο αγώνας μας θα δικαιωθεί, γιατί είναι ιερός και δίκαιος.

Ο Έλληνας δεν υποτάσσεται, δεν εξαγοράζεται, δεν χαρίζεται και δεν αφήνεται έρμαιο στα χέρια κανενός. Γιατί η Ελληνική ψυχή είναι γεννημένη ελεύθερη. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι, πατριώτες και ανήκουμε στην εθνική αντίσταση της Χρυσής Αυγής.

Εύχομαι καλή Ανάσταση στις ψυχές και στις καρδιές μας, να απαλλαγούμε από τα πάθη και τα λάθη μας και με ήθος και αξιοπρέπεια, να αγωνιστούμε για τις ψυχές μας και την ευλογημένη γη που μας έδωσε ο Κύριός μας με το θέλημά Του. Να αντισταθούμε σε όποιον απειλεί την πίστη μας, την ελευθερία μας και δυναστεύει τις ψυχές μας.

Το λάβαρο ψηλά Έλληνες, θα νικήσουμε.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους.


ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΡΕΤΗ (ΓΙΟΥΛΗ) ΚΟΚΚΟΤΗ
Υποψήφια αντιπεριφερειάρχης νομού Αχαΐας
"Ελληνική Αυγή για τη Δυτ. Ελλάδα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου