Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές και η "Ελληνική Αυγή" του Χρήστου Ρήγα δεύτερη!


   Μια νέα μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση ξεκίνησε η ηλεκτρονική οικονομική εφημερίδα "ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ", με την συμμετοχή και άλλων τοπικών ηλεκτρονικών εφημερίδων, για τις εκλογές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
   Από χτες 16/04 και μέχρι σήμερα (18:25), έχουν μπει και έχουν ψηφίσει συνολικά 702 άτομα φέρνοντας, μέχρι στιγμής πρώτο τον νυν Περιφερειάρχη Α. Κατσιφάρα. 
   Αυτό όμως που ανατρέπει τα σχέδια πολλών και που ίσως αρχίζουν να νιώθουν το "βόλεμά" τους να κλονίζεται, είναι ότι αν επαληθευτούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα", συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, θα διεκδικήσει την εν λόγω Περιφέρεια στο δεύτερο γύρο, αφού βρίσκεται με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο, στη δεύτερη θέση!
   Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι και ο τρίτος Β. Χατζηλάμπρου βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την διεκδίκηση και συνεπώς, η μάχη για την αίσια τελική έκβαση θα είναι πολύ σκληρή, σε μία τόσο δύσκολη Περιφέρεια σαν κι αυτή της Δυτικής Ελλάδος.
   Ο αγώνας μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λυγίσει! Μέχρι την τελευταία στιγμή πρέπει να στηρίξουμε την αξιέπαινη προσπάθεια του Χρήστου Ρήγα και των συναγωνιστών του συνδυασμού του. Η νίκη είναι πάρα πολύ κοντά! 

Το άρθρο για τη δημοσκόπηση δημοσιεύεται εδώ iliaoikonomia.gr, ενώ για να συμμετάσχετε σ' αυτή πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου