Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣ BIGBOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑ: ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!

newego_LARGE_t_1101_54247967
   Διαβάσαμε το παρακάτω σχόλιο στο «Έθνος» του BigBoss Μπόμπολα, σχετικά με την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την 47η επέτειο της 21ης Απριλίου 1967:

«ΜΙΛΑΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ"»
Ούτε μια λέξη αποδοκιμασίας από τη Χρυσή Αυγή για την χουντική επταετία
Ανακοίνωση για την μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου χωρίς ίχνος καταδικαστικής φράσης για τη χουντική επταετία εξέδωσε η Χρυσή Αυγή αποφεύγοντας προκλητικά να αναφερθεί στα πεπραγμένα της δικτατορίας των Συνταγματαρχών.
Το κόμμα που στο παρελθόν έχει δια στελεχών του εξυμνήσει την δικτατορία του Παπαδόπουλου υψώνοντας μάλιστα και την αλήστου μνήμης σημαία με τον φοίνικα, στην ανακοίνωσή του μιλά για «ξενόδουλη χούντα του Μνημονίου» που «φυλακίζει παράνομα τους πολιτικούς της αντιπάλους».
   Αν καταλάβατε καλά, μας ζητάνε να καταδικάσουμε την 21η Απριλίου!
   Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή ο συντάκτης του παραπάνω κειμένου ήπιε πολύ κρασί το Πάσχα και… ζαλίστηκε ή κάπου τα έχει μπερδέψει τα πράματα και γυρεύει δηλώσεις μετανοίας από τους εθνικιστές! Κι επειδή μάλλον συμβαίνει το δεύτερο, για ποιους μας πέρασε; Για τίποτα κομμουνιστές;

(ΥΓ): Χούντα (και για την ακρίβεια χουντάρα…) είναι μόνο μία: η σημερινή συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων! Και αυτήν καταδικάζουμε! Αν μπορούν, ας την καταδικάσουν κι αυτοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου