Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Όταν τα "αμφίβολα" γκάλοπ συμπλέκονται και διαπλέκονται...


   Η εβδομάδα των Παθών πέρασε όπως πέρασαν και οι γιορτινές μέρες της λαμπρής. Τα γλέντια κόπασαν και όλοι οι Έλληνες πλέον επέστρεψαν στις εργασίες τους και στην καθημερινότητά τους, έχοντας πλέον στραμμένη την προσοχή τους στις επερχόμενες εκλογές, εκλογές οι οποίες θα αποτελέσουν σταθμό ή μάλλον εφαλτήριο της Ελλάδας για την μελλοντική της πορεία στην εσωτερική, αλλά και τη διεθνή πολιτική σκηνή.
   Στην τελική ευθεία των εκλογών λοιπόν και ο πόλεμος των ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής καλά κρατεί, γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα και η Χρυσή Αυγή, με τους συναγωνιστές της, δεν έχει χαλαρώσει τον αγωνιστικό της παλμό και οι συνδιασμοί της "Ελληνικής Αυγής" προελαύνουν στις περιφέρειές τους. 
   Παρακολουθούμε το γκάλοπ του iliaoikonomia.gr και βλέπουμε ότι ο συναγωνιστής Ρήγας διατηρεί σταθερά το προβάδισμα της Περιφέρειας κάνοντας μερικούς μερικούς να ανησυχούν γι αυτό. Αυτή τη φορά, καθήκοντα αναλαμβάνει το dete.gr, τοπικός ειδησιογραφικός ιστότοπος, δημοσιογραφικής ομάδας γνωστής για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες της εναντίον της Χρυσής Αυγής. Σε συνεργασία με το ekalpi.gr διοργανώνουν "μεγάλη διαδυκτιακή ψηφοφορία", προκειμένου να χτυπήσουν τη δύναμη της ανερχόμενης Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα, αλλά περισσότερο να διασώσουν το χαμένο κύρος της πάλαι ποτέ ΝουΔούλας.
   Έτσι, ενώ στο "Ηλεία Οικονομία" ο συναγωνιστής Ρήγας αγγίζει το 21% και έχει την πρώτη θέση, στο dete.gr τον θέλουν να "χαροπαλεύει" στο 3%, πιο κάτω κι από τους αναποφάσιστους!!! 
   Τέλος, στο ερώτημα "ποιον από τους υποψήφιους συνδιασμούς θα ψηφίσετε στις επερχόμενες ευρωεκλογές", δεν μας κάνει εντύπωση το 34% του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το "φτωχό" 12% που δίνει στη Χρυσή Αυγή και, μεταξύ μας, δεν μας κάνει εντύπωση ούτε το 9% που δίνει στο "ποτάμι" του Θεοδωράκη...
   Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι μόλις τρείς μέρες μετά από τη δημοσίευση στο "ΒΗΜΑ" του Μπόμπολα, ότι η Χρυσή Αυγή καταποντίζει τη Νέα Δημοκρατία σε τέσσερις Περιφέρειες, περιλαμβανομένης και της Δυτικής Ελλάδας (xryshaygh.com), το κλινικά νεκρό κόμμα του φον Αντωνάκη συγκεντρώνει 15% και κατατάσσεται δεύτερο!!!
   Το συμπέρασμα; Ένας από τους δύο ιστότοπους είναι αναξιόπιστος! 
   Επί των αποτελεσμάτων; Αυτή η μεγάλη ποσοστιαία διαφορά δημιουργεί υποψίες για κλοπές και νοθείες στις εκλογές. Όχι τόσο στα εκλογικά κέντρα, εκεί θα υπάρξουν αντιπρόσωποι που δεν θα αφήσουν κανένα τέτοιο περιθώριο, αλλά στο κέντρο λήψεως των αποτελεσμάτων. 
   Το σίγουρο είναι ότι το ποτάμι, όχι αυτό του Θεοδωράκη, το ορμητικό εθνικιστικό ποτάμι, έχει πλέον ξεχειλίσει και κανένα φράγμα δεν μπορεί να το κρατήσει! Όλοι εμείς να μη σταματήσουμε να στηρίζουμε τον συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα! Όλοι μας τον ξέρουμε, όλοι μας έχουμε μιλήσει μαζί του και σε όλους μας έχει αναλύσει τις αγνές πατριωτικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. 
   Πρέπει να στηρίξουμε αυτόν και την "Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα", επιτέλους για να δωθεί ένα οριστικό τέλος στα κομματικά κάστρα της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλ/νίας! Κάστρα, που το μόνο που απολαύσανε ήταν η παραμέληση και η αδιαφορία μιας περιφέρειας που θεωρούνταν πάντα ως "δεδομένη".
   Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε κι εσείς στη δημοσκόπηση: http://ekalpi.gr
   Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, αν θέλουν τέτοιο πόλεμο, μπορούμε κι εμείς να τους τον δώσουμε. Ας τους μετατρέψουμε λοιπόν σε δικό τους εφιάλτη ότι προσπαθούν να μας πλασάρουν σαν όνειρο...  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου