Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Από τη δράση μας: Η ομιλία της Κυριακής στα γραφεία της τοπικής μας από τους συναγωνιστές Κοκκότη και Νικολακόπουλο




Συνεχίζονται οι δράσεις της τοπικής μας στο νομό Αχαΐας. Την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και στις 19:00, στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας,  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συγκέντρωση-ομιλία των συναγωνιστών προς τους φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής με κεντρικό θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για το νομό Αχαΐας, συναγωνίστρια Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη.

   Στις ομιλίες τους, ο συναγωνιστής Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στον υπέρμετρο αγώνα και στη θυσία των Εξοδιτών της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου για το μέγιστο αγαθό του ανθρώπου, την ελευθερία. Επίσης αναφέρθηκε στα κοινωνικά προβλήματα των Ελλήνων εν γένει και στις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την αντιμετώπισή τους.

   Η συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη, σύγκρινε, κατά το δυνατόν, τη θυσία των Μεσολογγιτών με αυτή των συμπατριωτών της Καλαβρυτινών, τόνισε ότι σ’ αυτά τα ιερά χώματα χύθηκε πολύ αθώο αίμα υπέρ πίστεως και πατρίδος και πρέπει εμείς, οι μόνοι πλέον άξιοι συνεχιστές της διαφύλαξης των ιδανικών, να δίνουμε το δικό μας αγώνα για τη διαφύλαξή των. Επίσης, ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα”, ανέλυσε λεπτομερώς όλα τα προβλήματα της Περιφέρειας και ανέπτυξε τις λύσεις που προτίθεται να δώσει τόσο η ίδια ως αντιπεριφερειάρχης, όσο και ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας ως Περιφερειάρχης.

   Τέλος, ανακοινώνεται ότι η τοπικής μας και κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα συνεχίσει να διανέμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τη Μεγάλη Τετάρτη, στα γραφεία της στην οδό Γούναρη 54.   

Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
Γούναρη 54
6948550798
xapatras@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου