Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Χρήστου Ρήγα και της υποψήφιας αντινομάρχη Αχαΐας Γεωργίας-Αρετής (Γιούλη) Κοκκότη


Σε κοινές δηλώσεις για την Δυναμική παρέμβαση από την Τ.Ο. Πάτρας της Χρυσής Αυγής στη Γ' Δ.Ο.Υ. και τη Δ.Ε.Η., ενάντια στα χαράτσια και την φορομπηχτική πολιτική της χούντας Βενιζέλου- Σαμαρά, προχώρησαν οι υποψήφιοι περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα", συναγωνιστές Χρήστος Ρήγας και Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη. 
Σε συγκέντρωση φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου χθες, δήλωσαν ότι "συναγωνιστές μας της τοπικής Πατρών, με έντυπο υλικό διαμαρτυρίας για τα χαράτσια και τις παράνομες πολιτικές διώξεις, βρέθηκαν στην Γ' ΔΟΥ Πατρών και στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ. Το έντονο κλίμα που επικρατούσε από την αγανάκτιση του κόσμου για τη φορομπηχτική πολιτική, αλλά και η παρουσία μας, βοήθησαν στο να γίνει ο κόσμος ένα με μας, αλλά και εμάς να γίνουμε ένα με τον θυμό της τοπικής κοινωνίας. Οι φιλικές αντιδράσεις του κόσμου στην θέα των συναγωνιστών, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Τα χαράτσια, που έχουν επιβάλλει παράνομα στον Ελληνικό λαό, τον εξοντώνουν καθημερινά και τον αναγκάζουν να ζει στο όριο της φτώχιας. Η Ανθελληνική συγκυβέρνηση, έχει μάθει να στέλνει τον λογαριασμό στον "λαουτζίκο", όπως αποκαλύφθηκε στα ΜΜΕ, μετά την παρέλαση της στην πολύπαθη Κεφαλονιά. Ο σκοτεινός Μεσαίωνας ωχριά μπροστά στην παραφροσύνη και στο κυνήγι μαγισσών που έχει επιδοθεί ο πολιτικός κόσμος σε αυτήν την χώρα. ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ λοιπόν η Χρυσή Αυγή, με μόνο σύμμαχο την Ελληνική οικογένεια που έχει στοχοποιηθεί από το σύνολο των ντόπιων πολιτικών δυνάμεων."

Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
ΓΟΥΝΑΡΗ 54
τηλ. 6948550798
ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00-22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου