Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μήνυμα της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχου για το Νομό Αχαΐας, συναγωνίστριας Γεωργίας-Αρετής (Γιούλη) Κοκκότη, για την 25η Μαρτίου




Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Από τον μαρτυρικό τόπο των Καλαβρύτων του Αίματος και της Τιμής, άξιοι συνεχιστές των αγώνων των Ελλήνων για την Ελευθερία και την αξιοπρέπεια, αυτή την ευλογημένη μέρα του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου και της Εθνικής παλιγγενεσίας, σας μεταφέρω τις εγκάρδιες ευχές μου για την επέτειο της Εθνικής μας επανάστασης.

Εύχομαι η μέρα αυτή να αποτελέσει νέο εφαλτήριο σκληρών αγώνων για την Ελευθερία από τις δυνάμεις της σκλαβιάς του μνημονίου, νέα αφετηρία για απονομή δικαιοσύνης, αλλά και παραδειγματικής τιμωρίας όλων των εχθρών της Πατρίδας.

Ο δρόμος είναι δύσβατος, σκληρός, γεμάτος αγκάθια και η κατάκτηση της Ελευθερίας φαντάζει δύσκολη, όχι όμως ακατόρθωτη. Έχουμε πολύ αγώνα μπροστά μας και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Ας φανούμε άξιοι απόγονοι αυτών που δε δίστασαν να διαλέξουν ανάμεσα σε ελευθερία ή θάνατο το μέλλον την Πατρίδας μας. Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής, η Ελλάς “εκ της τέφρας της αναγεννάται”.

ZHTΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ! ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

                        ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΡΕΤΗ (ΓΙΟΥΛΗ) ΚΟΚΚΟΤΗ
               Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης για το Νομό Αχαΐας
              στο συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για τη Δυτ. Ελλάδα"
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου