Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και επικεφαλή του συνδιασμού "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα", συναγωνιστή Χρήστου Ρήγα



Το Τ.Ε.E. Δυτικής Ελλάδος στα πλαίσια των εκδηλώσεων του διήμερου “3ου Forum ενέργειας”, διοργάνωσε εκδήλωση-ομιλία με καλεσμένους 6 υποψήφιους για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες, εκλήθησαν ως ειδικοί για να διαφωτίσουν την κοινή γνώμη και να προτείνουν λύσεις στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και αξιοποίησης των ανανεώσιμων πηγών της.

Οι άνθρωποι αυτοί, αφού ξεροστάλιασαν στα πολιτικά γραφεία των κομμάτων για να πάρουν την πολυπόθητη στήριξή τους, άρχισαν και τις κοινές αργαστές εμφανίσεις τους, όπου ήλπιζαν ότι οι κάτοικοι  της Δυτικής Ελλάδας θα  έμεναν άφωνοι με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, όσον αφορά την ενέργεια και τις ανανεώσιμες πηγές της.

Στα επόμενα “forum” οι ίδιοι άνθρωποι θα μας καθηλώσουν με τις γνώσεις τους στην ιατρική επιστήμη, την παιδεία, την οικονομία, την εξωτερική πολιτική και ότι άλλο προκύψει  μέχρι τις επερχόμενες εκλογές.

Η “Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα”, θα απευθυνθεί στο λαό της περιφέρειας με ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων μας και των αναγκών άμεσης προτεραιότητας.

Δεν έχουμε ανάγκη τους θλιβερούς συντονιστές παντός είδους κομματικών “forum” για να ζητιανέψουμε την ψήφο του λαού.

Θα κατεβούμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ως αγωνιστές.

Θα νοιαστούμε για τη διασφάλιση της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των συνανθρώπων μας. Θα αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που μας δίνουν οι εθνικοί και κοινοτικοί πόροι διαχειριζόμενοι τίμια τα χρήματα που αναλογούν για την ανάπτυξη και προκοπή της περιφέρειάς μας.



                                         ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΡΗΓΑΣ

                      Υποψήφιος Περιφερειάρχης του Συνδυασμού

                          «Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου