Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Γιούλη Κοκκότη - Η Καλαβρυτινή συναγωνίστρια και η υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή.

   


   Με αστείρευτη όρεξη για δουλειά ρίχτηκε στον εκλογικό στίβο η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για το νομό Αχαΐας με την "Ελληνική αυγή" Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη. 

   Πριν ακόμα ανοίξουν οι κάλπες και τα αποτελέσματα κρίνουν τον αγώνα, η συναγωνίστρια δείχνει να απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη και υποστήριξη τόσο από την τοπική, όσο και από την κεντρική διοίκηση του Λαϊκού Συνδέσμου. Τέτοια στήριξη, που αποφασίστηκε η υποψηφιότητά της και στις ευρωεκλογές.

   Γεννημένη το 1979 στα μαρτυρικά Καλάβρυτα, είναι από τους πρωτεργάτες του πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής στην περιοχή αυτή, μία περιοχή που τόσο στην τουρκοκρατία, όσο και στην κατοχή, πλήρωσε βαρύ το τίμημα της ελευθερίας της. Ως γνήσια ελληνίδα, πρόσφερε στην πατρίδα της τέσσερα παιδιά, ένα κορίτσι και τρία αγόρια, αφού ήδη από την ηλικία των 18 ετών έγινε μητέρα και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Δραστηριοποιείται στην ιδιαίτερη πατρίδα της τα Καλάβρυτα ως ελεύθερη επαγγελματίας στον χώρο του εμπορίου, ενώ όπως προαναφέραμε είναι και υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Χρήστου Ρήγα.

   Πραγματικά τέτοια άτομα, καταγόμενα από ένδοξους ηρωικούς τόπους, βγαλμένα από τοπικές κοινωνίες και όχι από επώνυμα "τζάκια" τριών και τεσσάρων γενιών πολιτικάντηδων, άτομα που από τη νεαρή τους ηλικία έχουν σηκώσει τα βάρη της οικογενείας, αλλά και του καθημερινού αγώνα για τον επιούσιο, είναι τα άτομα πρότυτα που η Χρυσή Αυγή συστρατεύει στον αγώνα της για την παλινόρθωση του Έθνους μας, την αξιοπρεπή παρουσία μας στην Ευρώπη, καθώς και στην δεκδίκηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

   Εμείς με τη σειρά μας, τη στηρίζουμε, βρισκόμαστε στο πλευρό της και της ευχόμαστε καλή τύχη στην πορεία της σ'αυτό το δύσκολο πολιτικό δρόμο που ακολουθεί.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου