Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δήλωση Μιχάλη Αρβανίτη, για τη δολοφονία του αρχιφύλακα, Βασίλη Μαρτζάκλη στην Ανδραβίδα

«Όλη η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και η κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας, βιώνει μια φυσική συντριβή, μία τραγωδία. Ο αρχιφύλακας Βασίλειος Μαρτζάκλης, τιμώντας τον όρκο που έδωσε στην Πατρίδα για εμπέδωση  του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες της, έπεσε στον ιερό βωμό του καθήκοντος καίτοι εκτός υπηρεσίας.

Με την τραγική αυτή ευκαιρία να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι το Έθνος μας κατά καιρούς στηρίχτηκε και στηρίζεται σ’αυτούς τους λεβέντες τους αστυνομικούς που με αίσθημα ευθύνης προς την ιερή αποστολή τους, παραμερίζουν κάθε προσωπικό τους πρόβλημα που τους έχει δημιουργήσει η ξενόφερτη δουλεία.

Από το συμβάν της Κλειτορίας, μέχρι την άδικη δολοφονία του Βασίλη Μαρτζάκλη, οι Έλληνες αστυνομικοί δουλεύουν με φιλότιμο αλλά προπαντός με αγάπη προς την Ελλάδα μας. Αυτών οι καθημερινές αυτοθυσίες, ας είναι φάροι ελπίδας για μας και ας δουν όλοι πως ότι και να κάνουν στον ευλογημένο τόπο μας, την Ελληνική λεβεντιά δεν θα την εξαλείψουν ποτέ!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να κλίνουμε με σεβασμό το γόνυ στη μνήμη του εκλιπόντος και να ενώσουμε την προσευχή μας για την ουρανώθεν συγχώρεση και ανάπαυση της ψυχής του.

Εκφράζουμε τα θερμά και βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αστυνομικού, τη σύζυγο του, τα παιδιά του και όλους τους οικείους του»

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ
Βουλευτής Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου