Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Γεωργία Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη - Υποψήφια Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή"




Συναγωνιστες και συναγωνιστριες,

Σαν Ελληνες Εθνικιστες που μας δοθηκε η Τιμη να μεταδωσουμε τις θεσεις μας στις χωρες της Ευρωπης εχουμε επομισθει το χρεος να συνδραμουμε ενεργα στην απεξαρτηση των Εθνων απο τα καθεστωτα των κυβερνησεων των διεθνων τοκογλυφων.

Ειμαστε Ελληνες Εθνικιστες ,Φυσικα Παιδια της χωρας του φωτος, εκεινης που μετεδωσε σ' ολη την Γη Αρχες, Αξιες, Τεχνες και Πολιτισμο. Δεν εχουμε άλλο δρομο εκτος απο την μαχη για ευρωπαικα εθνη που θα πορευονται βαση της εσωτερικης τους αυτονομιας, της αυταρκειας μεσω των εθνοκρατικων οργανικων οικονομικων συστηματων της πραγματικης εγχωριας αναπτυξης, εκεινης που θα οριζεται και μονο απο τις αναγκες του καθε εθνους. Βλεπουμε τον Ευρωπαιο Πολιτη ως Ανθρωπο και οχι ως barcode οπως τον θεωρουν τα σκοτεινα συστημικα συμφεροντα εκεινων που υπηρετουν τον εχθρο των Εθνων. Λεμε κατηγορηματικα Οχι στον μαζανθρωπο, τον υποτακτικο, αβουλο κι ανύπαρκτο δουλο των πρωτοκολλων της Σιων. Φωναζουμε ενα Ηχηρο "Ναι" στην Αποδεσμευση του Ατομου απο την πλουτοκρατικη λαιλλαπα που θυσιαζει το Ειναι στο βωμο του Εγω, Φωναζουμε ενα ηχηρο "Χαιρε" στις Ελευθερες Ιδεες .
 
Οι μαχες δεν μας τρομαζουν .Ειτε εντος ειτε εκτος συνορων. Οι μαχες ειναι ο καθημερινος τροπος ζωης ενος Χρυσαυγιτη. Ειναι επιτακτικη αναγκη να παραδωσουμε στα παιδια μας μια Ευρωπη δημιουργικων χωρων, που η καθε μια θα διατηρει αναλλοιωτα τα στοιχεια της παραδοσης της, τα ηθη και τα εθιμα της, αυτα τα μοναδικα σε αξια κληροδοτηματα που θα περασουν στην νεα γενια. Το κτηνος της παγκοσμιοποιησης, τα συμφεροντα των οικων της ολιγαρχιας απαιτουν το ισοπεδωμα των Ευρωπαικων Λαων μα και ολου του κοσμου, οι μηχανισμοι τους γνωστοι οι κατακομβες εξαθλιωμενων πολιτων γεματες. Εμεις οι Ελληνες Εθνικιστες ως πολιτες μιας χωρας που βιωνει την ολεθρια οικονομικη αλλα πρωτιστως ηθικη κριση γνωριζουμε καλα τις συνεπειες της καταστροφης, το τιμημα των 7000 αυτοκτονιων. Κι εδω ειναι που θα μας βρουν μπροστα τους. Για μας οι Ανθρωποι δεν ειναι νουμερα ενος υπολογιστη αλλα οντοτητες εκ Θεου πλασμενες που τους πρεπει να ζουν και να διαιωνιζουν τις Φυλες τους με Ελευθερια και Αξιοπρεπεια. Και αυτος ειναι ο στοχος μας. Και γι αυτο θα δωσουμε την μαχη πιστοι στην Ιδεα πιστοι στον Δρομο που χαραξε ο Αρχηγος μας ο Ν.Γ Μιχαλολιακος.

Σαν Ελληνιδα Χρυσαυγιτισσα Μητερα που μου δοθηκε η Τιμη να συμμετασχω ως υποψηφια Ευρωβουλευτης της Χρυσης Αυγης δινω τον λογο της Τιμης μου πως θα δωσω με θαρρος και Πιστη τον Αγωνα τον Καλο για τα Παιδια μιας Ελευθερης Ευρωπης για τα δικα μας παιδια μιας Ελευθερης Ελλαδας.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου