Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ομιλία του συναγωνιστή βουλευτή κ. Μιχάλη Αρβανίτη στην τοπική μας


Την Κυριακή 8/12 και ώρα 19:00, στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας   πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή βουλευτή Αχαΐας κ. Μιχάλη Αρβανίτη με κεντρικό θέμα τον σχολιασμό των πολιτικών εξελίξεων και τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Ο συναγωνιστής βουλευτής, ανακοίνωσε στους φίλους και υποστηρικτές, αλλά και ευχήθηκε για την υποψηφιότητα του συναγωνιστή Χρήστου Ρήγα στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και τόνισε την αναγκαιότητα μιας ισχυρής παρουσίας της Χρυσής Αυγης και στις δημοτικές. 

Ως γνώστης των νομικών, τοποθετήθηκε στον άδικο χαρακτήρα της προφυλάκισης του αρχηγού και των  συναγωνιστών βουλευτών Χ. Παππά και Ι. Λαγού, αλλά και στο άδικο και αστήρικτο κατηγορητήριό τους. Αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα γι αυτό το ζήτημα και για μία ακόμη φορά εξαπέλυσε πυρά τόσο κατά του υπουργού προστασίας (;) του πολίτη Ν. Δένδια, αλλά και κατά του υπουργού δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, που δηλώνουν "αναρμόδιοι", περιπαίζοντας τον κοινοβουλευτικό θεσμό εις βάρος ενός εκατομμυρίου και πλέον ψηφοφόρων ενός νομίμου εκλεγμένου κόμματος, της Χρυσής Αυγής.

Συγκινητική υπήρξε στο τέλος η προτροπή από τους παρευρισκομένους συναγωνιστές να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων Μ. Καπελώνη και Γ. Φουντούλη που συμπληρώνουν πλέον 40 ημέρες από τον άδικο χαμό τους, ενώ μετά με μια φωνή και μια καρδιά οι συναγωνιστές ψάλλαμε δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο.


Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, μέλος της Κ.Ε. και υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτ. Ελλάδας του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή", υποψήφιος Περιφερειάρχης στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με τη στήριξη του κινήματος, αλλά προπαντός και με τη δική μας. Καλή επιτυχία! 



Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
ΓΟΥΝΑΡΗ 54
6948550798
ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00-22-00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου