Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

voridis
Γράφει ο Αντίοχος.

Νέα εκστρατεία σπασίματος νεύρων και τρομοκράτησης των εθνικιστών, βρίσκεται σε εξέλιξη. Το σύνθημα έδωσε δημοσίευμα του καθεστωτικού Βήματος της Κυριακής, σε δημοσίευμά του με τίτλο «Το αγκάθι της Χρυσής Αυγής – Σκέψεις για απαγόρευση συμμετοχής της στις τοπικές εκλογές». Ιδού κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο για την αντοχή της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις, παρά το γεγονός ότι έχουν αποκαλυφθεί πάρα πολλά «σκοτεινά σημεία» από τη δράση της. Η δημοσκοπική αντοχή της Χρυσής Αυγής, διατηρεί σε ισχύ το σενάριο να τεθεί εκτός νόμου παραμονές των ευρωεκλογών, αν και υπάρχει ο φόβος να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ. Στα ενδότερα του Μεγάρου Μαξίμου έχει συζητηθεί αρκετά το ενδεχόμενο να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση αν από τη δικαστική έρευνα προκύψουν και νέα στοιχεία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ώστε να απαγορευθεί η συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση… Αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην απαγόρευση, αυτή θα αφορά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Για να ισχύσει στις ευρωεκλογές, υποστηρίζεται ότι θα πρέπει να υπάρξει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση, εκτός και αν ασκηθούν διώξεις για προπαρασκευαστικές ενέργειες με σκοπό την κατάλυση του πολιτεύματος και ουσιαστικά ενεργοποιηθεί το άρθρο 48 του Συντάγματος».

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά: τα δημοσιεύματα αυτά είναι εκ του πονηρού και σκοπό έχουν, αφενός μεν να σπάσουν το ηθικό των στελεχών-μελών-ψηφοφόρων του Κινήματος και αφετέρου να στρέψουν αλλού ψηφοφόρους που σκέπτονται να ψηφίσουν το Κίνημα. Οι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων δε θα καταφέρουν ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Κι όσο συνεχίζονται τέτοιες κακόβουλες φήμες, τόσο περισσότεροι έρχονται στις τάξεις μας, έστω κι από αντίδραση για τις βρωμιές του συστήματος!

(ΥΓ): Ποιος είναι ο εισηγητής των απαγορεύσεων; Ιδού: «Μάλιστα, βασικός εισηγητής της πρότασης για απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές, φέρεται να είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μάκης Βορίδης, ο οποίος επιμένει…». Πάντως, εμείς αν ήμασταν στη θέση του Μακοβορίδη, δε θα εισηγούμασταν τέτοια πράγματα… Και ο νοών νοείτω, Μάκη "μας"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου