Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Για την άνανδρη επίθεση και το σοβαρό τραυματισμό συναγωνιστών μας από περιθωριακά άτομα του αναρχικού χώρου.




Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, η Τ.Ο. Πάτρας της Χρυσής Αυγής, διοργάνωσε τρισάγιο στη μνήμη των νεκρών και αγνοουμένων Αχαιών μαχητών στη μαρτυρική μεγαλόνησο, κατά την τουρκική εισβολή, Ιούλιο του 1974.
Το τέλος της λαμπρής αυτής εκδήλωσης βάφτηκε με το αίμα δύο συναγωνιστών. Οπλισμένα χέρια Ελλήνων κατά αόπλων Ελλήνων που επέστρεφαν στα σπίτια τους.
Το αίμα των συναγωνιστών κύλησε στο δρόμο της Αχαϊκής πρωεύουσας, χωρίς λόγο και χωρίς αιτία από άτομα χωρίς πατρίδα, χωρίς όραμα, μηδενιστές, που ότι εθνικό θέλουν να το καταστρέψουν.
Οι κραυγές μίσους ανάμεικτες με το θόρυβο από τα σπασμένα τζάμια και οι φωνές που εκλιπαρούσαν για βοήθεια, παραπέμπουν σε γεγονότα εμπόλεμων περιοχών.
Οι πολιτικοί, ηθικοί αυτουργοί της δολοφονικής επίθεσης, που έστειλαν δύο συνανθρώπους μας σοβαρά τραυματισμένους στο νοσοκομείο, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν σε τι δοκιμασίες και περιπέτειες σπρώχνουν το λαό μας.
Αυτοί οι λιμοκοντόροι της εξουσίας, αυτοί οι βολεψάκηδες του συστήματος, θελουν να βάλουν το λαό μας να αλληλοσκοτωθεί, νομίζοντας ότι έτσι θα σώσουν το δικό τους σαρκίο.
Καταγγέλουμε για μία ακόμη φορά τους ηθικούς αυτουργούς, αυτών που επανέφεραν στο προσκήνιο, στην Ελλάδα του 2013, το φρικιαστικό έγκλημα κατά των Ελλήνων πατριωτών στην πηγάδα του Μελιγαλά. Αυτούς που αναμοχλεύουν συνειδητά τα πάθη της αλληλοεξόντωσης των Ελλήνων, για να συνεχίσουν ανενόχλητοι να καταδυναστεύουν το λαό μας.
Η Χρυσή Αυγή, γνήσιο πατριωτικό, εθνικιστικό-λαϊκό κίνημα, δεσμεύεται ότι όσο κι αν ενοχλείται το σύστημα, οι επέτειοι της Εθνικής μας μνήμης θα γιορτάζονται κανονικά χωρίς κανένας να μπορεί να τις εμποδίσει ή να τις ματαιώσει. Εμείς, πίσω από τη γαλανόλευκη θα συνεχίσουμε, μαζί με τα εκατομμύρια των Ελλήνων πατριωτών, το δύσκολο δρόμο της ανασυγκρότησης της Πατρίδας μας.

Πάτρα 25 Ιουλίου 2013                                    Για την Τ.Ο. Πάτρας


                                                                    ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΡΗΓΑΣ

                                                                                Μέλος Κεντρ. Επιτροπής

                                                              Υπεύθυνος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου