Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

«Απολογισμός εσχάτης προδοσίας πεπραγμένων». Η ομιλία του συναγωνιστή βουλευτή Αχαΐας Μιχάλη Αρβανίτη στην Πάτρα



"ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"
Ο βουλευτής Αχαΐας, μαζί με τον υπεύθυνο περιφέρειας
Δυτικής Ελλάδος, συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 και ώρα 20:00, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Αχαΐας του Λαϊκού Συνδέσμου    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Μιχάλη Αρβανίτη με θέμα «Απολογισμός εσχάτης προδοσίας πεπραγμένων».
Στην ομιλία του ο βουλευτής, κάνοντας μία ιστορική αναδρομή των τελευταίων 50 χρόνων και από την εκχώρηση της Κύπρου του 1959 έως το “περίφημο” διάγγελμα Παπαδήμου του 2012, όπου με ωμότητα παραδεχόταν ότι «η οικονομική ευημερία ήταν επίπλαστη»,  έκανε λόγο για σκόπιμη εκχώρηση της εδαφικής μας κυριαρχίας, για τον ηθικό και οικονομικό εκμηδενισμό που υφίσταται ο Έλληνας και για την προσπάθεια αφανισμού της Ελληνικής φυλής στο όνομα της “δημοκρατίας, της προόδου και του εκσυγχρονισμού”.
Αναφέρθηκε λεπτομερώς σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην παιδεία και στη νεολαία, καθώς και στην απαξίωση των ιδεοδών προς το τρίπτυχο Θρησκεία-Πατρίδα-Οικογένεια που την έχουν διδάξει. 

 Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «εξασθένησαν την εθνική μας συνείδηση με τη μέθοδο του σαλαμιού και πάντα κατά το δόγμα Κίσιγκερ. Κατεύθυναν  τη νεολαία μας στο να λαμβάνει σωρείες πτυχίων και διπλωμάτων στις σχολές με αποτέλεσμα έτσι να αυξήσουν την ανεργία,  φτάνοντάς την αυτή τη στιγμή στο 30%. Να διώχνουν τα παιδιά μας μετανάστες στο εξωτερικό και να κάνουν την πατρίδα μας  χώρα υποδοχής κάθε εγκληματία από χώρες του τρίτου κόσμου».
Τελειώνοντας ο συναγωνιστής υπενθύμισε στους παρευρισκομένους ότι η Χρυσή Αυγή, η μόνη έμπιστη δύναμη στην Ελλάδα, έχει κάθε υποχρέωση και θα το πράξει, θα προστατευσει κάθε Έλληνα από όλους αυτούς που καπηλεύονται την πατρίδα μας.
Η ομιλία έκλεισε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό μας  Ύμνο.


Σημ. Η ομιλία, πριν ακόμη ξεκινήσει, σκιάστηκε από επεισόδια - φθορες  που για μία ακόμη φορά προκάλεσαν οι γνωστοί άγνωστοι  τρόφιμοι του υπό εισαγγελική έξωση κτηρίου του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου