Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ρελάνς με μαϊμού δημοσκοπήσεις για να κρυφτεί η καθίζηση της ΝΔ και οι απώλειες προς την Χρυσή Αυγή

Την ώρα που η ΝΔ καταρρέει υπό το βάρος του Βενιζέλου, πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ δημοσκόπων για τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Οι πιο πολλοί κλαίγονται και ωρύονται αποδεχόμενοι το γεγονός (Νικολακόπουλος κλπ). Άλλοι προσπαθούν να αποκρύψουν τη αλήθεια με μαϊμού έρευνες που πετσοκόβουν τα ποσοστά μας (Rass-MRB).
Στην τελευταία δημοσκόπηση της MRB η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει ποσοστό 11,6% και η ΝΔ εμφανίζεται να μην έχει καμία απώλεια από την παραχώρηση της εξουσίας στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ. Αυτό φυσικά το γεγονός δεν επαληθεύεται ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Σαμαρά. Όπως και να έχει το πράγμα, ακόμα και οι πειραγμένες δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να κρύψουν μία μεγάλη πολιτική αλήθεια. ΝΔ και Σύριζα φυλλορροούν προς την Χρυσή Αυγή, που έχει τη μεγαλύτερη συσπείρωση ψηφοφόρων. Ιδού οι σχετικές κάρτες της MRB:

Διαρροή από Σύριζα

Την ίδια ώρα εγκυρότερες έρευνες που δεν γίνονται κατόπιν παραγγελίας κομμάτων δίνουν εντελώς διαφορετικά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή. Η δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προβλέπει ποσοστό 14,4% χωρίς αναγωγή (με αναγωγή γύρω στο 17%, ακριβώς την ίδια πρόβλεψη με τον Νικολακόπουλο). Οι ξεχωριστές έρευνες της Marc για τους μεγάλους δήμους της Πελοποννήσου (που θάβονται από τα μεγάλα ΜΜΕ) προβλέπουν ότι ξεπερνάμε το 17,5%.
Ένα ενδιαφέρον σχόλιο για τις μαϊμού δημοσκοπήσεις - κατόπιν κομματικής παραγγελίας - δημοσίευσε το ιστολόγιο ethnikismos.net με αφορμή την τελευταία καραστημένη έρευνα της Rass: Μια «δημοσκόπηση» της εταίρας ονόματι Rass, που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι καραστημένη, δημοσιεύεται στον σαμαρικό “Τύπο της Κυριακής”.
Ιδού τα μαϊμουδένια αποτελέσματα που δίνει η εταίρεια:
ΝΔ 24,8%
ΣΥΡΙΖΑ 23,7%
Χρυσή Αυγή 8,1%
ΚΚΕ 4,7%
ΑΝΕΛ 4,1%
ΠΑΣΟΚ 4%
ΔΗΜΑΡ 3%
Αδιευκρίνιστη ψήφος, λευκά, άκυρα γύρω στο 20%.
Αφού σας θυμίσω ότι τον προηγούμενο μήνα η συγκεκριμένη εταίρα έδινε στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών ποσοστό 9,2% (είναι η μόνη εταίρα που αρνείται πεισματικά να δώσει διψήφιο ποσοστό…), δώστε βάση στο συλλογισμό μας που γίνεται με απλά μαθηματικά.
Στην τελευταία δημοσκόπησή της προ των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012, η Rass έδινε στην Χρυσή Αυγή ποσοστό 3,7%. Στις εκλογές πήρε το διπλάσιο! Αυτό σημαίνει, ότι σήμερα που τα ποσοστά που δίνει η Rass στην Χρυσή Αυγή είναι γύρω στο 10% (με την απαραίτητη αναγωγή), τα αληθινά ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι τα διπλάσια, άρα 2χ10=20%! Πράγματι, πάλι… μέσα έπεσε η Rass, αυτό είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής!
(ΥΓ): Τι Rass, τι Αντωνάκης Σαμαράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου