Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Ο ΠΑΤΡΑΣ

Σε ομιλία της στην Τ.Ο Πάτρας η Γεωργία-Αρετή(Γιούλη)Κοκκότη, την Κυριακή 15 Ιουνίου αναφέρθηκε στην δίωξη των βουλευτών μας και στην απόφαση για τον βουλευτή μας Μιχάλη Αρβανίτη, μίλησε ακόμα για τις διώξεις των βουλευτών μας Ζαρούλια, Γερμενή, Μπαρμπαρούση, Γρέγος και Ζησιμόπουλος οι οποίοι περνάνε από ανακριτή αυτήν την εβδομάδα.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και  στα εξής:
"Όλοι αυτοί που μας διώκουν τώρα και μας δείχνουν με το δάκτυλο, όλοι αυτοί που μας μισούν, μας συκοφαντούν και πολεμούν ύπουλα και αμείλικτα, σε λίγο θα αποτελούν ένα μελανό σημείο στην ιστορία μας.
Γιατί για κάθε συναγωνιστή που θα φυλακίζεται, χιλιάδες Έλληνες θα έρχονται στο πλευρό μας.
Για κάθε μέρα που θα παραμένουν οι συναγωνιστές μας στα κελιά της τιμής, η πίστη μας στον δίκαιο αγώνα μας θα γίνεται όλο και πιο ισχυρή.
Για κάθε καταγγελία που θα μας απαγγέλεται, θα ανοίγει ο δρόμος για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Θα καταλάβουν αργά ή γρήγορα, ότι οι χρυσαυγίτες και οι χρυσαυγίτισες δεν προσκυνάνε και δεν υποτάσσονται, διότι έχουν προσωπική αξία, ηθική και ακεραιότητα στην αιωνιότητα των ιδεών τους."
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο συναγωνιστής, Παναγιώτης Καραπιπέρης, ο οποίος μίλησε για θέματα της Τοπικής Πατρών και για την επιτακτική ανάγκη, του να είμαστε ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει το κίνημά μας.
Αναφέρθηκε στον τομέα των δράσεων της Τοπικής μας και στην ανάγκη που γεννιέται να αφυπνιστούν όλοι για αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην χώρα μας...

Στην συνέχεια ακολούθησε συνομιλία με τους παρευρισκόμενοτς και τέλος, έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.


Τ.Ο Πάτρας
της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου