Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Δελτίο τύπου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή"






Η Ελληνική κυβέρνηση επένδυσε σε ατέλειωτες ώρες προπαγάνδας στα ΜΜΕ, όπως και σε κουραστικές και εμπαθείς ομιλίες από το σύνολο του πολιτικού κόσμου κ.λ.π.
Χρησιμοποίησε εμπλεκόμενους και πολυχρησιμοποιημένους σαθρούς μηχανισμούς. Χρησιμοποίησαν τους ίδιους διεφθαρμένους μηχανισμούς, που άνοιξαν την πόρτα στην τρόικα για να ξαναεπιστρέψει η μπότα των Γερμανών κατακτητών στην Ελλάδα.
Όταν σε λίγες ώρες θα αποφασιστεί εάν ο αρχηγός του κινήματός μας και η υπόλοιπη ηγετική ομάδα προφυλακιστούν, οι συνεταίροι που κυβερνούν τη χώρα μας και που τώρα βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής στις Η.Π.Α., θα αισθανθούν ύψιστη ανακούφιση.
Τρέμουν στην ιδέα μήπως λόγω ελλιπών στοιχείων αφεθούν ελεύθεροι. Τρέμουν επίσης μήπως υπάρξει διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή. Εάν γίνει ένα από τα δύο (κάτι που κατά τη γνώμη μας είναι σχεδιασμένο πάση θυσία να αποφευχθεί), τότε η κυβέρνηση θα καταρρεύσει μαζί με όλο το διαπλεκόμενο βρώμικο πολιτικό σύστημα και φυσικά με τον προπαγανδιστικό μηχανισμό που στήθηκε με πολύ κόπο και χρήμα.


Πάτρα 01 Οκτωβρίου 2013                                       Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
-         13:45  -

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
Μέλος κεντρικής επιτροπής
Υπεύθυνος Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου