Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Από τις δράσεις της τοπικής μας: Η Χρυσή Αυγή Πάτρας τίμησε τους Ήρωες του Εθνικού Στρατού στον Γράμμο


Συναγωνιστές του κινήματος στο χώρο του ηρώου. Διακρίνονται οι βουλευτές επικρατείας Χρήστος Παππάς και Αιτωλ/νίας Κων/νος Μπαρμπαρούσης. Την Τοπική Οργάνωση Πάτρας εκπροσώπησαν ο βουλευτής Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτης και ο Υπεύθυνος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Χρήστος Ρήγας.
Οι συναγωνιστές κατα τη διάρκια τέλεσης μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων αγωνιστών


 Σοκ και δέος για μνημονιακούς και πάσης φύσεως προσκυνημένους από την παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών. Πάνω από 300 Χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν το μακρύ ταξίδι μέχρι το χωριό Βούρμπιανη του Γράμμου και έδωσαν βροντερό παρών στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη Νίκη του Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστοσυμμοριτών. 

Αντιπροσωπεία της τοπικής μας αποτελούμενη από τον Βουλευτή Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτη και τον Υπεύθυνο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Χρήστο Ρήγα, κόσμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και έδωσαν τον παλμό που επιβάλλονταν από τις περιστάσεις.

Συναγωνιστές από όλες τις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, από Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα, ακόμα και από την Τ.Ο Άνω Λιοσίων, είχαν από νωρίς το πρωί επιβλητική και συντεταγμένη παρουσία έμπροσθεν του Μνημείου των Πεσόντων.  

Τα συνθήματα «Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή» και «Αλήτες Προδότες Κομμουνιστές» δόνησαν την ατμόσφαιρα και αντήχησαν στις πλαγιές του Γράμμου, εκεί που έδωσαν σκληρές μάχες και πολύ περισσότερο την ίδια τους τη ζωή χιλιάδες Έλληνες Αξιωματικοί και Οπλίτες.

Δια των αντιπροσόπων της, η τοπική μας κατέθεσε στεφάνια στο Ηρώο των Πεσόντων. Ακολούθησαν ομιλίες και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

 Εκεί βεβαίως τελείωσε η ημέρα για όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Όχι όμως για τους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση των Βουλευτών και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική «έφοδο» στον Τελωνειακό σταθμό της Κακαβιάς. Ήταν πραγματικά η κορυφαία στιγμή της ολοήμερης δράσης που ανέδειξε το πνεύμα του Χρυσαυγιτισμού, της ακατάβλητης μαχητικότητας που διακατέχει όσους αγωνίζονται μέσα από τις τάξεις του Κινήματός μας.


Πάνω από 300 συναγωνιστές Χρυσαυγίτες είχαν από νωρίς το πρωί επιβλητική και συντεταγμένη παρουσία έμπροσθεν του Μνημείου των Πεσόντων. 




Κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα


Κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή Μιχαήλ Αρβανίτη

 
Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
ΓΟΥΝΑΡΗ 54
τηλ. 6948550798

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου